rieper

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Komunikačné problémy

V objatí skla a ocele to dokáže byť pekne kruté a ja tak čoraz častejšie začínam pociťovať nevyhnutné nutkanie poriadne niekomu natrhnúť riť. Zákony prírody sa mi žiaľ nevyhýbajú a vždy tu bude to „kto z koho.“ Nechcem zdochnúť pri plote. A zdá sa, že zatiaľ nezdochnem. Nemám na to predpoklady. Lenže... Byť kurva z rodu hyen tiež nie je nič extra. A tak mi je na zvracanie.
„Mám robiť tvoju prácu, zatiaľ čo ty telefonuješ s milencami?“
 
Aká jednoduchá veta. Krátka a trefná. V podstate nič extra. A predsa, za určitých podmienok znamená veľa. Koniec jedného milého „vzťahu.“
 
Minule mi kamarátka povedala, že neznášam ženy. Začínam si myslieť, že má pravdu. Aspoň tú jednu vlastnosť – nech spravia hocičo, vždy sa snažia postaviť to tak, že ten kokot som ja. Nech sa týka čohokoľvek.
 
V chvíľach ako táto je fajn byť sebadeštruktívny. Keď nezáleží na vlastných ranách v snahe zničiť toho druhého. Dúfajúc, že z toho vyjde ako pochybný víťaz.
 
Len škoda, že po chvíli extázy adrenalín opadne a treba zaplatiť.
 
Nu, tak to chodí. Vraví sa tomu rovnováha.

urk | stály odkaz

Komentáre

  1. hmmm...
    ženy sa vedia zo všetkého vykrútiť, sme prefíkané ako líšky :))
    publikované: 16.04.2007 17:46:19 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ...
    ...
    publikované: 16.04.2007 18:15:15 | autor: preconie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014